} setTimeout("animate()", 1000);

Åh så underbart!

Har sett att ni skrivit i min bloggkärleks-ruta! :D Wiiiii. Ni är så underbara allihop. ♥






Idag har jag varit i skolan för första gången på en vecka.
Skönt. Vi var med klassen+9orna och kollade på dagens debatt med regeringen. Ni vet statsministern o många fler... ;) Det sändes även på TV ikväll.

Det ända pinsamma var att jag var väl insatt och lyssnade noggrant hela debatten, ända till slutet.. Då däckade jag. Mina ögonlock blev tunga och jag nickade till gång på gång. Piiiinigt! Jag som trodde jag var tillräckligt frisk för att vistas med skolan.



På bildlektionen pallade jag inte så jag låg o vilade i ett annat rum. Och sista lektionen idag=arbetspass då somnade jag med ansiktet rakt ner i spanskaboken när jag skulle plugga glosor. Emma som satt och lästa märkte inte att jag sov förren jag började prata i sömnen, HAHA! Halvt skrek "sluta, lägg av" eller nåt sånt.. minns inte riktigt.





Menmen, ytterliggare ett tecken på att jag nog borde stanna hemma imorgon var att mina ben bar mig knappt.
Tänk er att jag endast legat i sängen/soffan och sovit i en vecka nu.

Enda gången jag använt mina ben under den gångna veckan har varit för att gå på toa (som ligger strax bredvid mitt rum.) Gissa om jag var darrig när jag gick till tunnelbanan imorse!

Och när jag och Emma gick hem från debatten eller när vi skulle gå till/från gympan (armkrok för att stödja mig) så gick vi fan långsammare än två sköldpaddor. Kände oss som ett gammalt par i 90års-åldern som hade glömt keppen hemma...



Men det allra värsta var nog ända trapporna.
Jag kan inte böja på mina knän, fruktansvärt. Och efter gympan när vi skulle gå förbi en hel skolklass uppför trapporna och jag såhär typ räknar "12, 12" när jag skulle ta ett steg och alla ungarna glor. Hahaha..

Och så tar jag lixom två kliv på varje trappsteg-i slowmotion. Nej usch så skämmigt. :( Kände mig som ett riktigt handikapp.


Menmen, hoppas jag blir starkare av pencillinet..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

background-attachment: fixed;