} setTimeout("animate()", 1000);

What I´ve done


Hej! Eftersom jag haft fullt upp den senaste veckan och inte hunnit blogga så tänkte jag att jag får väl berätta såhär i efterhand vad jag gjort...
Detta inlägg har legat i utkast ett tag kan man lugnt säga.




Lördag-Emma kom hem till mig på kvällen. Vi släckte ner lamporna inför earth hour och myste framför en film. Emma sov över.


Söndag-1a April. Blev lurad lite grann, kan berätta om det senare. Emma var hemma hos mig. Jag hann inte blogga då för att jag och Emma skulle jobba på vårt grupparbete, men det blev inte av. Hon sov över i alla fall.


Måndag-Jag var i skolan hela dagen. Efter skolan hann jag inte blogga för jag pluggade hela kvällen.


Tisdag-Var i skolan. Efter skolan åkte jag och Emma hem till mig och pluggde som in helvete! Skulle nämligen ha redovisning och debatt i skolan dagen efter. Emma sov över igen.


Onsdag-Försov oss, vaknade en timme innan vi började skolan haha. Alltså vaknade vi när vi skulle ha åkt hemifrån... Vi slängde på oss kläderna och sprang, och kom i tid till skolan!! Är man hardcore eller vad?? ;)

Redovisnig direkt på morgonen. Gick inte så bra. Däremot gick det mkt bättre på debatten än väntat. Var i skolan hela dagen sedan.


Torsdag
-Sista dagen innan påsklovet. Var i skolan och bjöds på godis och god mat! :o Efter skolan hade jag kramper i magen och kunde därför inte blogga. När jag mådde bättre var jag hemma hos mina grannar, kom hem och åt, däckade bredvid kissemissen.

Fredag-Sov ut ordentligt. Var hela eftermiddagen/kvällen på en shoppingtur i solna c med mamma o christina.


Lördag- Var i stan med Erika och Ling. Sen gick jag hem till Ling och Clara va där. Ling fixade våra naglar.
Sen var jag hemma hos mig med Manne. Vi typ gjorde sminkvideos och töntade oss. :p Sen gick hon hem för att äta och jag åt påskmiddag med familjen.

Vid halv tio gick jag hem till Manne och vi fixade oss. Fick skjuts till kyrkan och gick på "påsknattsmässa" (konfa) med manne, matilda och sandra+ konfagruppen. Det va typ som en gudstjänst fast mitt i natten. Vi tog nattvarden och så för andra gången. Det var fett tråkigt, vi alla satt typ och halvsov haha. Kom hem och deckade. Helt död, haha.


Söndag-Farmor kom på morgonen. Vi var i Haga parken hela dagen på låångpromenad med hundarna och gick och spanade på slottet. Jag hade typ förväntat mig att Victoria skulle stå på balkongen och visa upp Estelle för oss när vi gick förbi, så jag blev fett besviken när vi inte såg någon. :(

Iaf, sen på kvällen spelade jag sällskapspel och snackade med farmor. Ville ju lixom va lite social mot henne när hon inte varit här på typ 6 år. Så därför bloggade jag inte.


Måndag (idag)-Har bara varit hemma på dagen. Sen nu på kvällen var jag med mamma på bio i kista.






Det var min vecka det
! :D Som ni ser så har jag inte kunnat uppdatera mycket p.g.a olika anledningar. Jag har iaf haft en toppenvecka!

Har varit superglad och på jättebra humör hela tiden
och jag vet faktiskt inte vad det beror på... Kanske att det börjar dra ihop sig mot sommar...? Att det är mycket ljusare ute...? Känns iaf otroligt skönt. Jag har varit så himla deppig det senaste halvåret. :(









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

background-attachment: fixed;