} setTimeout("animate()", 1000);

About yesterday

Igår var bästaaa kvällen! :) Jahopp, då har man en ny familj dårå. (som prästen säger...)

Vi hade vår första konfa-träff med vår båtkonfa-grupp och tjaa, de flesta verkar schyssta. Men jääklar vilken pinsam tystnad det var medan vi väntade in alla innan vi skulle börja, hahahah!

VI fick lite info om båten (ett stort skepp som heter Shamrock) och vi fick veta att det är jättetrångt ombord trots att skeppet är enormt. Vi kommer ha ca 1 meter var att vistas på! Så man kommer verkligen aldrig få vara ifred.
Och vi kommer endast gå i land 2 ggr under hela den 2 veckor långa resan.





Aja, efter mötet var det finmiddag och sedan fest.
Vi firade kyrkans nyår som sagt (fråga mig inte vad det är, jag fattar fortf inte varför vi festade hahaha..) Det var lite show och en skiiitduktig kille sjöng I am beautiful med Christina Aguilera! Helt sjukt!

Sedan kom det mest pinsamma på hela kvällen... Tipspromenad vinnarna skulle komma upp på scen. Och den första de ropar upp äääär: Erika, Sandra och Marie-Louise! hahaha. Jag och Manne ba kolla på varandra och ba: fan, fan faaan...


Så gick vi upp på scen och så var det en utslagsfråga och den som gissade närmast fick något slags pris. Frågan var: "Hur många personer är det här inne just nu?" Vi gissade 68 och rätt svar var något med 70, så en annan tjej fick ta emot priset. Men herregud vad piinsamt det var att gå upp på scen, haha..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

background-attachment: fixed;