} setTimeout("animate()", 1000);

Tänkte berätta lite om dessa dagar..

I måndags var första dagen på dagiset. Ungarna var ganska blyga men några kom fram och var nyfikna. Jag och Emma hamnade på olika avdelningar där vi har varit resten av veckan. På rasten fick vi gunga barnen tills vi fick kramp, haha.

När vi slutat minns jag inte riktigt vad vi gjorde..
Tror vi gick hem och pluggade en massa engelska-glosor den dagen! Sedan var det plötsligt kväll och dags att gå och lägga sig.





I tisdags lärde vi känna några barn riktigt bra
. Dom är supergulliga allihop! Min avdelning gick på en liten promenad till en liten park där vi var på eftermiddagen. Sedan chillade jag & Emma i massagestolen inne i lärarrummet och lyssnade på alla lärares samtal. Ni ska bara veta vad dom pratar om där inne, hahaha! ;)

När dagen var slut gick jag och Emma en liten kvällspromenad och fotade litegrann. Vi satt jättelänge och kollade på när det revs ett jättestort hus, fast Emma blev uttråkad och ville gå därifrån medan jag tyckte det var jättespännande att kolla på. Kände mig minst lika liten som ungarna på dagiset, haha!



I onsdags (dvs igår) blev det kladdkaka till mellis! MUMS! Ungarna hade nu lärt känna oss riktigt bra och vi blev omringade av småbarn som ville sitta i knät. Sötnosar! Men det kan bli lite påträngande också, när de små börjar bråka med varandra, om oss.

Min avdelning gick också på promenad till "skogen", en liten skogsglänta där vi satt och åt äpplen och spanade på hundar. Sedan gick vi tillbaka igen, men jäklar vad det var kämpigt för de små att gå i trapporna!


Vid arbetsdagens slut gick vi hem och åt kladdkaka igen! Vi hade köpt den dagen innan men inte hunnit äta den. Så det blev att vi firade kladdkakans dag i efterskott, ordentligt! (Det var kladdkakansdag i måndags 7 november)


Och idag, torsdag har varit en rolig men ändå jobbig dag. Först gick vi på promenad igen. Denna gång till byparken, men alla ungar var griniga och vägrade gå på led så det blev lite kaos...

På eftermiddagen fick jag komma över till Emmas avdelning och vara med dom där en stund!
Jag flydde iväg då jag inte stod ut med "mina egna" ungar...

Till lunch blev det en jätteäcklig linssoppa men till mellis blev det PANGkakor! Så då var alla nöjda och glada. :) När vi slutat drog jag och Emma ut och fotade i skogen, skoj! (Kommer upp bilder senare) Sedan drog Emma hem till sig...













Några bilder från idag..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

background-attachment: fixed;